Ort: Vellinge

Försäljningssätt: Gårdsförsäljning, restaurang/café
Ansluten till: Ekologiskt jordbruk, EU-certifiering

Helt unikt för Ängavallen är att allt i restaurangen och butiken är 100% ekologiskt, det mesta från den egna gården. Högre Krav än Krav – inga kompromisser, inga undantag. På Ängavallen lever vi efter devisen ”från jord till bord”. Det innebär att allt gris-, lamm- och nötkött och alla charkvaror kommer från gårdens egna HälsoDjurŽ. Ursprungliga, naturliga djur som gått fria under bar himmel. Som har levt ett gott liv och fötts upp på gårdens vegetabiliska foder, som är obesprutat och naturgödslat.

Ängavallens Butik öppnade redan 1983 och erbjuder delikatesser av högsta kvalitet. Här kan du handla hängmörat kött och det finns ett brett sortiment av 100 procent ekologiska charkuterivaror, från korv till pastejer och patéer, tillagade på gården, av gårdens egna råvaror. Det finns även vilt från gården när säsongen är den riktiga, liksom bröd från vårt eget ekologiska Gårdsbageri. Dessutom finns det marmelad, olivolja, kaffe, te med mera.

När du sätter dig till bords på Ängavallens Restaurang kan du alltid vara säker på att du äter den bästa maten, gjord på de bästa råvarorna.

Du kan även njuta av Ängavallens ekologiska mat på festen därhemma eller på jobbet med hjälp av vår catering.

Ängavallens Hotell erbjuder förstklassigt boende i äktskånsk miljö.