Ort: Trelleborg

Försäljningssätt: återförsäljare

Gårdsförsäljning
Hemleverans

Ansluten till: Svenskt Sigill

Bodarpsgården har funnits i släkten sedan tidigt 1800-tal. Vi fortsätter helt enkelt genom vår bärodling och förädling en gammal tradition att producera högklassiga råvaror på Bodarps bördiga jord och förädla dessa enligt gammal skånsk mattradition.

Från mitten av juli och 5–6 veckor framåt finns färska bär att köpa direkt från odlingen. Under 2009 kommer vi sälja Glen Ample som har fina och stora bär.

Vid sidan av vår specialitet hallon har vi på Bodarpsgården en mindre odling av krusbär; ett typiskt svenskt bär som funnits i de svenska trädgårdarna genom sekler. Bären är röda och gröna av sorten Invicta. De gröna bären är lite större än de röda. Försäljningen börjar den första veckan i juli och håller på i minst en månad!

Framför allt säljer vi produkter tillverkade av bär som är odlade på Bodarpsgården. Dryckerna är tillverkade av kallpressad fruktsaft, vilket ger en äkta smak. Endast socker är tillsatt före pasteurisering och tappning, dvs inga konserveringsmedel. Produkterna har lång hållbarhet i obruten förpackning. Bruten förpackning håller ca två veckor i kylskåp.